3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

Din Kropp skriker efter Vatten - Vattnet är en av Grunderna i en 3 Timmars Tarmsköljning

Verktyg

Din Kropp Skriker Efter Vatten köp boken som kan förändra ditt liv!

Du är inte sjuk - du är törstig!

Trots dagens ofantliga resurser inom SJUK-vården är vi sjukare än någonsin. Och som namnet säger har vi fel fokus - SJUK-vård istället för HÄLSO-VÅRD.

"Du har ansvar för DIN kropp. Vad är det viktigaste DU kan göra för din kropp för att fortsätta att vara frisk eller undvika att bli sjuk?"

Såsom vi tänker får vi skörda! Du består till största delen av vatten, kroppen cirka 70% och hjärnan hela 85%, och din kropp gör av med flera liter varje dag. Vattenbrist i din kropp är grundorsaken till många sjukdomar.

Hela din kropp är elektrisk. Modern teknik avger alltmer elektrisk strålning som starkt påverkar din kropp skadligt.

Boken - Din kropp skriker efter vatten - Har sålts i mer än 500 000 ex och översatts till 15 språk - NU äntligen på svenska. Bokens huvudbudskap: Du är inte sjuk - du är törstig!

Din kropp SKRIKER efter VATTEN

Denna banbrytande bok introducerar ett nytt paradigm:
Det är kronisk vattenbrist i kroppen som orsakar de flesta av våra sjukdomar.

Trots att kroppen består av cirka 70% vatten, hjärnan hela 85%, och vi gör av med flera liter varje dag - har vi aldrig stannat upp för att tänka:
"Om kroppen består huvudsakligen av vatten - varifrån får den då sin påfyllning, om vi inte dricker vatten regelbundet?"

Upptäck bland annat...

  • Hur brist på vatten påverkar hjärnans effektivitet och mentala skärpa.
  • Varför andra drycker såsom te, kaffe och läsk inte kan ersätta vatten.
  • Varför vatten är nyckeln till att gå ned i vikt utan att banta.
  • Hur högt blodtryck kan behandlas naturligt, utan mediciner.
  • Hur stress, oro och depressioner påverkas av vattenbrist.


Författaren Dr. Fereydoon Batmanghelidj, medicine doktor och internationellt känd forskare, författare och förespråkare av vattnets naturliga läkande kraft, föddes
i Iran 1931. Han tog sin doktorsexamen på St. Mary’s Hospital Medical School vid London University.

Som politisk fånge under den iranska revolutionen upptäckte han vattnets läkande kraft. Under sina 2½ år i fängelset behandlade dr. Batmanghelidj framgångsrikt mer än 3 000 medfångar som led av stressutlöst magsår med enbart vatten.

Här kan du beställa boken hos Bookia »

Nu kan du dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kran!
Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »


Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu