3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

Distans-Healing-Utbildning

Verktyg

Universell Vit Tids Distans-Healing-Utbildning, En Distanskurs, En Grundkurs I Universell Vit Tids Healing, Som Lärs Ut Av Jonas Philipson

Healing Med Villkorslös Kärlek

Hur går det till?
En effektiv healing, en distans-healing-utbildning ges av Jonas oavsett var du befinner dig. Initiering får du via distans och kursmaterialet får du via mail.

Universell Vit Tids Distans-Healing konsultation sker också via distans direkt till just Dig.

Hur kan det fungera?
Universella Vit Tids Healing och initiering fungerar direkt här och nu. Detta sker
bortom tid och rum. Distans-Healing-Utbildningarna är ett underbart enkelt sätt att initiera och lära ut healingen på.

Fördelar:
Med hjälp av Universell Vit Tids Distans-Healing-Utbildningen behöver Du ej ta Dig till våra kurslokaler. Du får detta precis
när och där Du behöver det.

Universell Vit Tids Healing är en
effektiv urgammal universell distans-healing-konst för personlig utveckling. Den ger oss möjligheten att arbeta med en målsökande healing, genom tid och rum.

En healing som individuellt
söker efter problemet och finner behovet, vare sig detta befinner sig inom eller utanför personen, djuret, växten, eller situationen, som man valt att heala.

Universell Vit Tids Distans-Healing kan både
läka och lugna, men påverkar även till exempel omgivningen positivt, om denna har haft en negativ inverkan på klientens hälsa, liv eller personliga utveckling.

Den Universella Vit Tids Distans-Healingen går in och
når till den djupaste vibrationen, på det fysiska planet, till vår atomnivå. Men den arbetar även med det mest subtila av tankar, känslor och drömmar.

Dessutom för att skapa
smartare lösningar, inspirera till nya idéer och fördjupa positiva upplevelser. Healingen kan alltså balansera allting, både fysiskt och psykiskt, men även emotionellt.

Filosofin bakom Universell Vit Tids Distans-Healing
Filosofin bakom Universell Vit Tids Distans-Healing säger att
kroppen är som ett musikinstrument, som skall kunna spela de mest finstämda av vibrationer eller toner. Men när kroppen på något sätt mår dåligt, så spelar den falskt.

Genom att man med den Universella Vit Tids Healing når så djupt, så kan man gå in och
"stämma" kroppen till rätt tonart igen. En tonart som ger oss ett friskare och lyckligare liv.Den delen av den Universella Vit Tids Distans-Healingen upplever de flesta av våra healers själva, för när de börjar arbeta med healing så fylls plötsligt deras liv med ljus och harmoni. Det är då healingen blir till ett sätt att leva, man bara älskar känslan av att heala sig själv, och allt och alla man känner.

Detta är
effektiv distanshealing för personlig utveckling.

Den Universella Vit Tids Distans-Healingen skiljer sig från andra healingmetoder
Denna healingkonst
skiljer sig mycket från andra sorters healing, dels genom sitt unika utomjordiska ursprung, men även genom sin förmåga att nå till djupet på ett problem, oavsett tid.

Med Vit Tid menas nämligen att man arbetar med
all tid samtidigt, i en enhet. Dåtid, nutid och framtid flyter samman, och man kan även säga att man arbetar parallellt med den Normala Tiden.

Detta eftersom
Vit Tid är en egen kvalité. Vit Tid innebär också att alla färger finns med vid ens healing. Detta är mycket positivt för kroppen, eftersom filosofin tydligt säger att när kroppen mår dåligt, så har den inte bara brist på toner, utan även färger.

Våra Distans-Healing-Utbildningar i Universell Vit Tids Healing är öppen för
alla att lära sig, gammal som ung, och med vilken bakgrund eller tro som helst, för det är framtiden och vad vi gör med morgondagen som är viktigt.

Man behöver inte förstå andlighet innan, och man måste inte söka efter något efteråt. Ingen behöver ändra sig, för man är okej som man är. Den enda
biverkan som finns är att de flesta som får healing, eller arbetar med den, blir lyckligare efteråt.

Denna
healingkonst är universell, och den ger dig inte bara helande händer, utan öppnar även upp dig till en ökad förståelse av det mesta inom andligheten. Den Universella Vit Tids Distans-Healingen öppnar dörren till personlig utveckling och hela livet.

Våra effektiva
Universella Vit Tids Distans-Healing-Utbildningar finns här för dig!

Universell Vit Tids Distans-Healing-Utbildning, Distanskurs, En Grundkurs I Universell Vit Tids Healing, som lärs ut av erfarna healers och lärare.

Frågan är bara: Är du redo att gå igenom en Distans-Healing-Utbildning i Universell Vit Tids Healing?

Kostnad: 4 000 kr.

Kursen pågår måndag-lördag samma tid, 1 timme varje dag.

När du vill boka så fyller du i formuläret på start-sidan eller så ringer du direkt till Jonas Philipson 0705-979500.
Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu