3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

Emotionell Frigörelse befriar från Energiblockeringar och Känslokomplex

Verktyg

Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.

Varje session tar ca 2 - 3 timmar. Du ligger ned under din inre resa och Christina guider dig inåt.

Delar av denna process ingår även när du bokar behandlingar med 3 Timmars Tarmsköljning.

Amygdala i hjärnan sparar på starka känslominnen
På 90-talet kom boken Emotionell Intelligens som blev en bestseller.

I 1:a kapitlet i boken, kortslutning i hjärnan, redogörs hur Amygdala sparar på starka känslominnen från det att vi föds.

Amygdalas påverkan är att den kortsluter din förmåga att tänka klart och använda vårt logiska tänkande. Istället reagerar vi på programmeringar som skett i Amygdala.I de metoder jag använder för att frigöra Amygdalas starka känslominnen har mina 25 år av erfarenheter varit mycket positiva. På 3 timmar kan vi lära oss själv hur vi bearbetar svåra känslominnen i vår fysiska kropp och på så sätt avlastar Amygdalas inverkan på oss.

Vi förstår våra känslors energiladdningar och hur de påverkat oss i vårt dagliga liv.

Vi kan blir fria från ångest, oro, depression, sömnlösa nätter och negativa tankemönster.

En enkel meditativ metod där vi bearbetar smärtan i oss själva lyssnar på vår kropp och befriar oss från känslominnen – cellminnen och negativa erfarenheter.

Våra överskuggande känslor binder oss inte längre. Vi är fria att leva här och nu utan smärta och negativa känslominnen.

Konsultation för Emotionell Frigörelse bokas separat fyll i formuläret genom att klicka här.

Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »


Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu