3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

Ökad Syresättning av Blodet med L-Arginin

Verktyg

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.

Att L-arginin är effektivt som terapeutisk agent har bevisats av tusentals vetenskapliga kliniska studier. I kroppen omvandlas L-arginin till kväveoxid för att sedan omvandlas till syre. Detta förbättrar bl.a. cirkulationen.

L-arginin är kroppens största källa av kväveoxid-syntaser. Utan kväveoxid skulle människan inte kunna leva.

Förbättrat immunförsvar, ökad energi mm
L-arginin stärker immunförsvaret, kan höja energin, hjälper till att bygga upp muskler och minskar fettvävnanden i kroppen.

Syresättning åstadkommer dessutom en avgiftning och rening av gifter i blodkärl och kroppen som helhet. Kropp & sinne kan lättare upprätthålla god hälsa.

Youtube-filmer om L-arginin
Se gärna dessa filmer om intervjun med Nobelpristagaren Dr J. Ignarro, Dr Siva Arusalam High Desert Heart Institute, en patient på High Desert Heart Institute, sjuksystrar om studierna som gjorts på High Desert Heart Institute, patienter som varit med i studien på High Desert Heart Institute:

Här om Nobel Priset 1998 Dr J.Ignarro »

Interview with Dr Siva Arusalam from High Desert Heart Institute, del 1 »
Interview with Dr Siva Arusalam from High Desert Heart Institute, del 2 »

Intervju med patient på High Desert Heart Institute, del 1 »
Intervju med patient på High Desert Heart Institute, del 2 »

Nurses -High Desert Heart Institute Study »

Patienten Angelo Cisi som var med i studien »

Dr J Prendergast, det finns många men den här är mycket intressant angående D-vitaminet »

Dr J Prendergast angående L-Arginine »

The Risks of L-Argenine »Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »
Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu