3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

3 Timmars Tarmsköljning Sanna Ehdins Erfarenheter

Erfarenheter

En intervju om tarmsköljning

Av Sanna Ehdin Fil Dr. Författare av boken
12 Veckor Till Ett Självläkande Liv och Den Självläkande Människan.

Sanna Ehdin Om Sina Erfarenheter AV 3 Timmars Tarmsköljning:

"I samband med att jag ätit penicillin under en period av stark stress blev jag rejält sjuk i en Candidainfektion (jästsvamp) i tarmen. Trots att jag höll en sträng diet och prövade ett utrensningspreparat tycktes jag aldrig bli bra i magen. Slutligen provade jag tarmsköljning som en sista utväg."

"Det var först hos Christina som jag blev medveten om att jag hade ett bälte av djupt liggande spänningar under naveln. Detta hade jag troligen haft i många år med mycket skaldliga bakterier, jästsvampar och rester av dålig mat."

"Detta kunde nu åtgärdas med tarmsköljning och akupressur på magen. Det var en befrielse att bli av med alla gamla spänningar i magtrakten som förorsakats av min tidigare stress."

"Efter första tarmsköljningen blev jag trött men sedan mådde jag allt bättre; blev piggare, huden och håret blev mycket bättre och ögonen blev mycket klarare. Till min glädje kunde jag efter 6 behandlingar hos Christina konstatera att jag fått en helt ny mage! Den hade blivit mjuk, fin och len, så som jag vagt kan minnas att den hade varit en gång för mycket länge sedan. Jag var färdigsköljd. Då fick jag mer energi!""Jag har fått en rad andra förbättringar som mindre fet hy, mer och glansigare hår. De ofta återkommande förkylningssymptomen har försvunnit och jag har bara varit förkyld en gång under de senaste åren. Nu fungerar matsmältningen mycket bra, de dåliga gaserna är borta och magen känns nu som min vän - något den inte varit
förut. Jag till och med tycker om den."

"I vår kultur talar man helst inte om det som finns nedanför naveln och ovanför knäna. Mage, tarmar, tömningar är något som alla har men som ändå tillhör det onämnbara. Därför känner jag mig ganska modig som vågar ta upp mina egna erfarenheter av tarmsköljning, i hopp om att det kan vara till hjälp för andra som plågas av dålig matsmältning och hälsa. Dessutom kan det vara till hjälp för att lösa upp energiblockeringar i magregionen som uppkommit pga stress och chockartade upplevelser."

"Vårt energicentrum sitter i magtrakten och det är då svårt att vara i harmoni med sig själv om magen är ur balans."

"Vad som också är viktigt är att förstå att tarmsköljningar bidrar till en rening som hjälper och befriar kroppen från skadliga bakterier och gifter för att kunna förebygga och hindra att kroniska sjukdomar uppstår, dvs du avgiftar kroppen för att få en bättre hälsa."

Du hittar mer information om Sanna Ehdin på www.ehdin.com

Dela med dig av Dina erfarenheter
Om du vill dela med dig av dina erfarenheter som du haft av din tarmsköljning så klicka här »Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »


Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu