3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

Tarmrening mot Förstoppning och Gaser i Magen

Åkommor

Varför har jag Förstoppning och Gaser i Magen?

Förstoppning och gaser i magen tyder på att den naturiga tarmrörelsen störts. Mängder av fria radikaler släpps loss i tarmen, vilket kan bero på:

 • En obalanserad tarmflora som belastar kroppen med gifter och skadliga bakterier, samt illaluktande gaser. Felaktig kost.
 • Rubbningar i matsmältningssystemet t ex:
  • en låg produktion av saltsyra
  • rubbningar av galla och/eller bukspott
  • brist på de enzymer som behövs för att bryta ner mat och ta upp näring
 • Även en låg ämnesomsättning kan fördröja matsmältningen. Normalt tar det 24 timmar för maten att passera genom alla tarmar, vid förstoppning kan det ta 48 timmar eller mer.
 • Stress för mycket att göra eller emotionell obalans. Prova meditation.
 • När du får kramper i magen är det gaserna som skapar smärta. Tarmsköljning frigör gaser och oönskad dålig tarmflora och rättar till den och förstoppningen.
 • Brist på motion t ex. enkla yogarörelser finns.
 • Vid en veckas förstoppning har tarmen fått en obalans i tarmfloran som behöver tillrättaläggas med tarmsköljning och örtmedicin.


Enzymer och mineraler är viktiga för kroppen

Enzymer
Värmebehandlad mat förlorar enzymer. 75% av de enzymer som används av vår kropp skall komma från maten, annars får kroppen själv tillverka 75% enzymer.

Kroppen stressas av det och klarar inte av att tillverka enzymerna och leder till förgiftning av kroppen samt förstoppning.

Enzymer behövs till

 • Matsmältning
 • Som antioxidant. Brist på dessa enzymer gör att de fria radikalerna inte kan neutraliseras och att de då skadar cellerna i kroppen.
 • Zink behöver över 200 enzymer för att aktivieras. Detta gör att sexuell utveckling, reproduktion och tillväxt samt vårt immunförsvar utvecklas.
Några viktiga mineraler
Mangan hjälper enzymerna i sitt arbete. Mangan aktiverar många enzymer.
Magnesium aktiverar enzymer som ger energi till muskelcellerna. Det reglerar muskelkontraktion, kroppstemperatur och proteinsyntesen.
Koppar hjälper matsmältningen och aktiverar många enzymer och immunförsvar.
Krom reglerar ämnesomsättningen och blodsockernivån.
Selen är en anitoxidant.
Järn ökar immunförsvaret, reglerar andningen och behövs då röda blodkroppar produceras.

Kramp i magen med svår smärta
När du får kramper i magen är det gaser som skapar det. Gaser finns kvar så länge som föruttnelsebakterier finns i tarmen med dåligt Ph-värde och enzymbrist. Tarmsköljning för ut gaser dålig tarmflora och rättar till förstoppning och diarre.

Erfarenhet av 3 Timmars Tarmrening på Trasslig Mage och Bättre Hälsa
"Det var en stor upplevelse att både träffa Christina och själva behandlingen. All hennes kunskap var ny för mig, men det var som om pusselbitar föll på plats. Min trassliga mage som undersökts på alla ledder, och man har inte 'hittat' någonting. Och så förklarar Christina och jag känner ett stort: Äntligen! Nu börjar den nya kloka vägen till hälsa. Inte bara för min mage. Detta rör hela mig. Och trots att det bara gått ett dygn, så kan jag redan känna en skillnad till det bättre."

"Herregud vad jag är omskakad. På ett positivt sätt. Det känns som om Christina på sitt varma vänliga kunniga sätt öppnade en dörr med för mig ny kunskap. Och jag är alldeles tagen av att detta är så livsviktig kunskap, som funnits och finns. Vilka obalanser, som kan ge besvärliga problem eller allvarliga sjukdomar, och som jag aldrig hört om någonstans. Som jag har frågat!"

--- Katrin

Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »

Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu