3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

3 Timmars Tarmrening för behandling av Tarmfickor och Tjocktarm

Åkommor

Tarmrening är ett enkelt, effektivt och smärtfritt tillvägagångssätt för läkning av Tarm och Tarmfickor

Vad är en Tarmficka?
En tarmficka uppstår när tarmvävnaden förslappas till följd av en osund tarmmiljö.

"Goda" tarmbakterier, bidrar till en god näringstillförsel och en god tarmhälsa. När de minskar och lämnar utrymme för andra bakterier och svampar, läggs grunden
för att tarmfickor skall uppstå.

De skadliga bakterierna gynnas av felaktig kost, förstoppning och ofullständigt smält föda. I tarmfickorna samlas dåligt smälta matrester vilket ytterligare gynnar
förruttnelse och jäsningsprocesser samt utsöndring av skadliga ämnen i tarmen.

Tarmfickor uppstår vanligtvis av matspjälknings-problem genom dålig kost.

Tarmfickor ger smärtor, kramper, förstoppning eller omväxlande diarré och förstoppning. Symptomen kan vara att magen blir mer svullen, trög och full av gaser.

Vid problem med tarmfickor bör du ta kontakt med läkare för röntgen, så att ingen allvarligare sjukdom finns.


Hur förebygger jag tarmfickor?

Du förebygger tarmfickor genom att äta en näringsrik kost, såsom grönsaker, frukt och proteiner, samt motion och stressbalansering.

Du som vill få läkning och förebygga tarmfickor kan komma på 3 Timmars Tarmsköljning.

Natrium och Kalium viktiga
Natrium och Kalium är båda viktiga för tarmfunktionen. Kroppen fungerar i cykler på så sätt att natrium under natten smörjer tarminnehållet och expanderar tarmen.

När du vaknar på morgonen behöver du kalium för att få en signal från kroppen att dra ihop tarmen vilket leder till tömning. Kalium kan fås från Spirulina, Chlorella och gröna blad som färsk spenat eller sallad. Det mest optimala när naturligtvis att det gröna är organiskt odlat.

Om inte leder lätt till uttänjning av tarmen med fickor som samlar upp dåliga bakterier, parasiter, svamp och gifter från tarminnehållet.

Vi behöver äta en balanserad kost som innehåller gröna vegetabilier när vi säger grönt är det en levande grön föda alltså inte uppvärmda grönsker.

Näringen bibehålls i grönt som är levande eftersom enzymerna inte förstörs vilket händer vid uppvärmning över 37 grader.

GRÖN LEVANDE FÖDA
Innehåller:

  • Enzymer som förnyar och ansvarar för varje kemisk reaktion i kroppen.
  • Mineralbrist orsakar de flesta sjukdomar.
  • Ph värdet - förmågan att neutralisera överskott av syra.
  • Klorofyll som syresätter blodet kroppen. Klorofyll och hemoglobin är nästan identiska i sin kemiska struktur. De har samma enzymkomplex. Klorofyll släpper magnesium och tar istället upp järn. Hemoglobinet består huvudsakligen av järn. Klorofyll blir då hemoglobin vilket ökar kroppens förmåga att syresättas. Det finns också L-argenin + citrulin som syresätter kroppen – 1998 fick Ignarro Nobelpriset för detta.


Kramp i magen med svår smärta
När du får kramper i magen är det gaser som skapar det. Gaser finns kvar så länge som föruttnelsebakterier finns i tarmen med dåligt Ph-värde och enzymbrist. Tarmsköljning för ut gaser dålig tarmflora och rättar till förstoppning och diarre.
Allt detta ovan tillhör förstoppning

Din kropp behöver näring
Näringsbrist är kanske vår enda stora folksjukdom.
Statistik från 1996 berättar att 83% av alla amerikaner som dog i en sjukdom kunde ha klarat sig om de hade fått rätt näring.
Om vi inte ger kroppen tillräckligt med viktiga näringsämnen kommer vi att bryta ner vår egen kropp. Kroppen kommer att ta av muskelvävnaderna för att bygga upp immunförsvaret.
När vi äter grönt till maten tar vi upp vitaminer och mineraler i rätt mängd. Grön föda ser till att tunntarmen blir basisk och då blir blodsocker värdena normala. Grönt omvandlar också fett till energi. Man kan ge kosttillskott som torkade grönsaker, alger, Spirulina och Chlorella.
Sund kost är vad kroppen behöver och längtar efter för att skydda sig mot fria radikaler som skadar vävnader och leder fram till många sjukdomar och för tidigt åldrande.

Effekter av fria radikaler
Alla degenererande sjukdomar inklusive Cancer, Hjärt och Kärlsjukdomar, Hjärnblödning, Alzheimers sjukdom påverkar hjärnceller, För tidigt åldrande.


Erfarenhet av 3 Timmars Tarmrening på Magebesvär
"Det var en stor upplevelse att både träffa Christina och själva behandlingen. All hennes kunskap var ny för mig, men det var som om pusselbitar föll på plats. Min trassliga mage som undersökts på alla ledder, och man har inte 'hittat' någonting. Och så förklarar Christina och jag känner ett stort: Äntligen! Nu börjar den nya kloka vägen till hälsa. Inte bara för min mage. Detta rör hela mig. Och trots att det bara gått ett dygn, så kan jag redan känna en skillnad till det bättre."

"Herregud vad jag är omskakad. På ett positivt sätt. Det känns som om Christina på sitt varma vänliga kunniga sätt öppnade en dörr med för mig ny kunskap. Och jag är alldeles tagen av att detta är så livsviktig kunskap, som funnits och finns. Vilka obalanser, som kan ge besvärliga problem eller allvarliga sjukdomar, och som jag aldrig hört om någonstans. Som jag har frågat!"

--- Katrin

Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »

Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu