3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

3 Timmars Tarmsköljning för Detox och Avgiftning

Verktyg > Tarmsköljning

Vad är en Detox - Utrensnings- och Avgiftningskur?

Med 3 Timmars Tarmsköljning hjälper Du kroppen att avgifta sig själv.

Detox, avgiftning och utrensning innebär att avlägsna föroreningar såsom gifter, slaggprodukter, syror, tungmetaller som bly och kvicksilver, skadliga bakterier, svamp, maskar och parasiter från kroppen.

När lever och njurar inte orkar rensa bort miljögifter, syror och toxiner, då blir kroppens vävnader belastade.

Detta påverkar kroppens energiproduktion, vår sömn, immunsystemet, nervsystemet, stressnivån, avgiftningsförmåga, tarmarnas funktion, matsmältningen och övriga funktioner i kroppen. Symptom som kan uppstå är svullen mage, yrsel, huvudvärk, klåda och allergier.

Dags att göra en detox-kur med hjälp av tarmsköljning samt förbättra kroppens ph-balans med basiska mineraler. Tarmsköljning hjälper dig med avgiftning och utrensning och befriar kroppen från föroreningar, gifter, slaggprodukter, syror, svampar (candida), parasiter, tungmetaller som bly och kvicksilver mm.Örtterapi, näringstillskott och förbättrad kost stärker din lever, njurar, immunsystem samt förbättrar matspjälkningen.

Den dialog du kommer att ha med Christina under behandlingen förstärker din förståelse för varför du gör en detox, utrensning eller avgiftning.

Erfarenhet av 3 Timmars Tarmsköljning på Huvudvärk, Mage, Stress, Humör, Klarare Tankar och Handlingar
"Ville bara berätta att jag känner mig mycket bättre nu. Ingen huvudvärk och magen uppför sig avsevärt bättre! Går på toaletten varje morgon, vilket är ett stort framsteg speciellt eftersom det har varit mycket jobb och krav och en stressnivå som varit frekvent hög. Känner mig piggare och klarare i tankar och handlingar. Är inte alls lika
oroad och stressad för småsaker heller."

Vänliga Hälsningar
--- Anna

Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »

Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu