3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

3 Timmars Tarmsköljning för Detox och Avgiftning

Åkommor

Gör en Detoxkur och bli av med Gifterna!

Detta har vi tagit ur Metro 2006-04-03 Susanna Mattsson, sussanna.mattsson@metro.se.

Ett sätt att minska i vikt är att avgifta kroppen i samband med en kostomläggning. Många svenska hälsoexperter rekommenderar en detoxkur (avgiftning) för att rensa kroppen från slaggprodukter.

När lever och njurar inte orkar rensa bort de miljögifter vi får i oss, lagras de i kroppens vävnader. Där samlas allt från tungmetaller, som kvicksilver och bly, till PCB och rester av gödningsmedel.

Gifterna som stannar kvar i kroppen kan leda till allmän trötthet och sömnrubbningar; huvudvärk, hjärtklappning och yrsel; allergier och klåda; en svullen mage och till och med viktökning.

Principen med detoxkur är att man slutar tillföra gifter till kroppen. Då får kroppen en chans att bearbeta och släppa ut de gifter som finns lagrade. Vill man dessutom vill gå ner i vikt, vinner man på att rensa kroppen samtidigt som man lägger om sin kosthållning.

Anna Skipper, kostexpert och programledare för “Du är vad du äter” på TV3, anser att de flesta människor vinner på att avgifta kroppen. Oavsett om de vill gå ner i vikt eller inte.

I en artikel i Metro (2006-04-03) framhåller hon att det är viktigt att konsultera en utbildad terapeut, istället för att bara experimentera med olika hälsopreparat hemma.Tarmsköljningar, elektrolytiska fotbad och reningsplåster är några av de detoxmetoder som lanserats under de senaste åren.

"Jag använder mig endast av tarmsköljning som komplement, säger Anna Skipper i intervjun."

"Generellt vill jag slå ett slag för enkla metoder som ren kost och äta så nära källan som möjligt. Normalt sätt kan man nå långt med enkla metoder, som att öka vattenintaget, äta en kost baserad på ekologiskt odlad frukt och grönsaker samt att dricka drinkar gjorda på färskpressad frukt och grönsaker."

Du som vill ha avgifting, en detox, rensa och rena kroppen är välkommen på tarmsköljning.

Erfarenhet av 3 Timmars Tarmsköljning på Magont
"Jag hade länge magbesvär och ständigt lite ont i magen. Den kände svullen som en ballong och många frågade mig om jag var gravid. Min mage var ofta orolig och jag ställde ofta in möten för att magen lät för mycket."

"Tarmsköljningen gav mig energi och lust att bryta mina dåliga matvanor. Jag äter inte längre socker och har slutat använda mjöl och mjölkprodukter. Min vikt har äntligen normaliserats och min mage protesterar inte längre högljutt. Jag känner äntligen att mitt gamla glada jag har återvänt."

--- Anna

Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »


Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu