3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

3 Timmars Tarmsköljning - Du är och blir vad du äter

Åkommor

Din kropp är gjord av mat så Du är vad du äter och Du blir vad du äter

Varje måltid blir vi vad vi äter och maten påverkar oss både fysiskt och psykiskt. Det är självklart för de flesta av oss.

Under Din 3 Timmars Tarmrening ser du att du är och blir vad du äter.

Under din 3 timmars tarmsköljning förklarar Christina sambandet mellan dina matvanor och ditt hälsotillstånd. Hon lär dig hur du kan förbättra din hälsa, genom att äta rätt och rensa kroppen från gifter. Du får råd om vad du skall äta, vilka näringstillskott och vitaminer du behöver, samt hur du fortsätter ditt program på egen hand.

Ditt första besök hos Christina inleds med en iris-avläsning. Analysen ger en första bild av din kropps hälsa - den visar om du har matsmältningsbesvär, rubbningar i ämnesomsättningen, näringsbrist, tarmfickor eller andra problem.

Under själva tarmsköljningen, som pågår i 3 timmar, diskuterar Christina med dig om vad som kommer ut ur tarmen. Här kan tydliga tecken ses på candida i avföringen, eventuella rubbningar i din matsmältning, eller om du är uppsvälld och har gaser i magen.

Under tarmsköljningen ger Christina akupressur på din mage. Det hjälper kroppen att tömma tarmen och rättar till tarmfickor. Samtidigt känner hon vilka spänningar som finns i magen och kan därmed avgöra hur mycket du behöver ställa om din diet för att komma i balans.Din kropp behöver näring
Näringsbrist är kanske vår enda stora folksjukdom

Statistik från 1996 berättar att 83% av alla amerikaner som dog i en sjukdom kunde ha klarat sig om de hade fått rätt näring.

Om vi inte ger kroppen tillräckligt med viktiga näringsämnen kommer den att brytas ner. Vid näringsbrist tar kroppen av muskelvävnaderna för att bygga upp immunförsvaret.

När vi äter grönt till maten tar vi upp vitaminer och mineraler i rätt mängd. Grön föda ser till att tunntarmen blir basisk och då blir blodsocker värdena normala. Grönt omvandlar också fett till energi. Man kan ge kosttillskott som torkade grönsaker, alger, Spirulina och Chlorella.

Kroppen behöver sund kost och då skyddar den sig mot fria radikaler. Intag av föda med lågt näringsvärde skadar vävnader och det leder fram till många sjukdomar och för tidigt åldrande.

Effekter av fria radikaler

  • Alla degenererande sjukdomar inklusive cancer
  • Hjärt och Kärlsjukdomar
  • Hjärnblödning
  • Alzheimers sjukdom påverkar hjärnceller
  • För tidigt åldrande


Erfarenhet av 3 Timmars Tarmsköljning på Huvudvärk, Mage, Stress, Humör, Tankar och Handlingar
"Ville bara berätta att jag känner mig mycket bättre nu. Ingen huvudvärk och magen uppför sig avsevärt bättre! Går på toaletten varje morgon, vilket är ett stort framsteg speciellt eftersom det har varit mycket jobb och krav och en stressnivå som varit frekvent hög. Känner mig piggare och klarare i tankar och handlingar. Är inte alls lika oroad och stressad för småsaker heller."

Vänliga Hälsningar
--- AnnaFörbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »


Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu