3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

Tarmsköljning - Fakta - Olika Metoder

Tarmsköljning

Tarmsköljning är ett enkelt, effektivt steg mot bättre hälsa och att må bra

På Hela Hälsan får du en exklusiv behandling ensam med Christina Weldero med Amerikansk tarmsköljning.

Vi arbetar med en helhetssyn där behandlingen inleds med en dialog med dig.

Vi börjar tarmsköljningen, du ser effekterna av vad du äter. Christina visar dig effekterna av vad du äter.

Under tarmsköljningen gör Christina akupressur och massage av magen för att hjälpa tarmen att tömma sig själv, ta hand om dina tarmfickor och ta hand om eventuella trauman.

Akupressur och massage av magen görs för att:

  • ta bort spänningar i magen
  • hjälpa tarmen att tömma sig
  • bearbeta tarmfickor
  • hjälpa tarmens sammandragande rörelser


Vidare görs en Irisavläsning som berättar hur dina inre organ mår. Sedan följer ett kinesologisk test som visar vilka örter du behöver för att ytterligare hjälpa din avgiftning/detoxifiering.

Du får en kinesisk handanalys som berättar vem du är.

Under behandlingen går vi igenom dina nuvarande kostvanor. Vi analyserar din kost, diet och näringsintag för att avgöra vad du skall fortsätta med eller sluta med och börja med. Vi arbetar tillsammans för att lägga upp en diet- och hälsostrategi som du klarar av att följa. Du får med dig ytterligare råd om hur du skall behandla din tarm hemma.

Amerikansk tarmsköljning utförs med en Colonics maskin.Amerikansk tarmsköljning
Utförs med en Colonics maskin där tarminnehållet visas i ett glasrör innan det går direkt ut i avloppet. Därmed är metoden helt luktfri och hygienisk.
Läs mer »

Hawiansk tarmrening

En 10 dagars kur på hälsohem där man dagligen dricker 1 liter 1% saltvatten och 4 liter sötvatten inom en viss tid. Allt som lämnar tarmen analyseras öppet, därmed är metoden inte helt luktfri. Läs mer »

Tarmsköljning med begränsat vattenintag
Patienten sköter själv vattenintaget över en toalett i högst 45 min. Det finns flera behandlingsställen i landet. Metoden är inte luktfri och man rekommenderar minst fem behandlingar för att få resultat.


Tarmsköljning hemma med Clysmatic

Clysmatic är en tarmsköljnings-”sits” för hemmabruk som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen.

Clysmatic kostar:
med plastsits: 1 997 kr + frakt 240 kr = 2 237 kr
med spännarm: 1 859 kr + frakt 240kr = 2 099 kr.
Du kan beställa den av oss genom att mejla oss dina önskemål tillsamman med dina namn- och adressuppgifter.

Vill du veta mer om Clysmatic läs här »

Tarmsköljning räknas som en alternativ behandlings-metod av svensk sjukvård. Det förhindrar inte att metoden i andra EU länder och i USA även används och rekommenderas av leg läkare och terapeuter och används på sjukhus t. ex i England.

Erfarenhet av 3 Timmars Tarmsköljning på Huvudvärk, Mage, Stress, Humör, Klare Tankar och Handlingar
"Ville bara berätta att jag känner mig mycket bättre nu. Ingen huvudvärk och magen uppför sig avsevärt bättre! Går på toaletten varje morgon, vilket är ett stort framsteg speciellt eftersom det har varit mycket jobb och krav och en stressnivå som varit frekvent hög. Känner mig piggare och klarare i tankar och handlingar. Är inte alls lika oroad och stressad för småsaker heller."

Vänliga Hälsningar
Anna


Erfarenheter av
3-Timmars-Tarmsköljning

Trasslig Mage, Bättre Hälsa

"Det var en stor upplevelse att både träffa Christina och själva behandlingen. All hennes kunskap var ny för mig, men det var som om pusselbitar föll på plats. Min trassliga mage som undersökts på alla ledder, och man har inte 'hittat' någonting. Och så förklarar Christina och jag känner ett stort: Äntligen! Nu börjar den nya kloka vägen till hälsa. Inte bara för min mage. Detta rör hela mig. Och trots att det bara gått ett dygn, så kan jag redan känna en skillnad till det bättre."


"Herregud vad jag är omskakad. På ett positivt sätt. Det känns som om Christina på sitt varma vänliga kunniga sätt öppnade en dörr med för mig ny kunskap. Och jag är alldeles tagen av att detta är så livsviktig kunskap, som funnits och finns. Vilka obalanser, som kan ge besvärliga problem eller allvarliga sjukdomar, och som jag aldrig hört om någonstans. Som jag har frågat!"
- Katrin


Magont

"Jag hade länge magbesvär och ständigt lite ont i magen. Den kände svullen som en ballong och många frågade mig om jag var gravid. Min mage var ofta orolig och jag ställde ofta in möten för att magen lät för mycket."

"Tarmsköljningen gav mig energi och lust att bryta mina dåliga matvanor. Jag äter inte längre socker och har slutat använda mjöl och mjölkprodukter. Min vikt har äntligen normaliserats och min mage protesterar inte längre högljutt. Jag känner äntligen att mitt gamla glada jag har återvänt."
- Anna


"Jag hade haft hela mitt liv problem med min mage. Då trodde jag att det måste vara så. Efter man har ätit eller drukit ngt vätska, det skall göra ont i magen! :-) Jag trodde aldrig, aldrig aldrig att jag skulle må bra som jag gör nu. Inte bara magen, utan mina tankar blev klarare och min hud slätare."

"Det var inte bara behandlingen utan även Din lugna och omsorgsfulla personlighet gör en stor skillnad i människans hälsa. Tack så mycket att du gave mig en normal och frisk magkänsla efter långvarigt lidelse."
- Millena


Candida

"Har haft flera colonics under de senaste åren och det är mycket bra att hålla kroppen ren från slaggprodukter. Jag mår så mycket bättre efter mitt besök hos Christina tidigare denna månad, både fysiskt och psykiskt starkare med mer energi."

"Min Candida är nu under kontroll. Christina, ditt fina sätt och lugna personlighet kommer att göra en persons första behandling till något mycket positivt. Ditt bemötande fick mig att känna mig avslappnad och bra. Både behandlngen och bemötandet var jag mycket nöjd över och har sagt till flera vänner som vill pröva colonics."
- Tack igen HELENE G


Huvudvärk, Mage, Stress, Humör, Tankar och Handlingar

"Ville bara berätta att jag känner mig mycket bättre nu. Ingen huvudvärk och magen uppför sig avsevärt bättre! Går på toaletten varje morgon, vilket är ett stort framsteg speciellt eftersom det har varit mycket jobb och krav och en stressnivå som varit frekvent hög. Känner mig piggare och klarare i tankar och handlingar. Är inte alls lika oroad och stressad för småsaker heller."
- Vänliga Hälsningar Anna


Angelas erfarenhet:

"Då Angela besökte mig i augusti 2008 hade hon lidit av huvudvärk hela sommaren. Om hon var ute i solen längre än fem minuter började huvudet värka. Hon försökte lindra sina anfall med både solglasögon och solhatt, men inget tycktes hjälpa. Hon tillfrågades om hon varit utomlands innan sommaren och möjligen fått i sig något som rubbat kroppens balans. Hon berättade då att hon varit utomlands."

"Efter fyra timmars behandling med tarmrensning var Angela besvärsfri. Hon gick ut i solen utan solglasögon och hatt och upplevde inte någon huvudvärk."
- Christina Weldero


Urinvägsinfektion

"Efter flera månader då jag fått ett antal penicillin-behandlingar mot min urinvägsinfektion kom den tillbaka med ökad styrka. Jag kissade på mig och blev sängliggande i flera dagar. Hela sommaren gick utan att jag kunde bada utomhus. Jag besvärades ofta av en iskall ländrygg, iskalla fötter och händer, ingenting tycktes hjälpa. Men så började jag med tarmsköljningar. Jag ändrade min kost och hoppade över min stora last - en choklad kaka per dag. Till min stora förvåning har jag nu varit besvärsfri i 10 år. Jag äter fortfarande choklad men mer begränsat och jag lyssnar på min mage."

"Om jag råkar äta mat som ger mig gaser, blir jag genast observant. Ofta får jag gasbildningar när jag äter vitt mjöl och vitt socker. Om jag får i mig stora mängder får jag riktigt ont och magen svullnar. Jag är tacksam för den förståelse jag fick i samband med tarmsköljningsterapin och den hjälp jag fick med att förändra mina matvanor och därmed mitt liv. Jag är nu friskare och gladare."
- Helena


Övriga erfarenheter

"Att träffa dig Christina och få ta del av din kunskap och insikterbortom all logik fick mig att känna att jag är verkligenpå rätt väg. Flera saker föll på plats. Känner Tacksamhet!"
--- Kina

"Min upplevelse hos er, är obeskrivlig! Jag är så tacksam, över att jag hitta er! Samt att kunna få hjälp, både fysiskt och psykiskt som aldrig kan ersättas av pengar, är den vackraste upplevelsen! Tack för den fina stunden, jag fick tillbringa hos er vilket kommer att upprepas. Ses snart igen/återbesök."
--- Hanna

"Två dagar efter min behandling känner jag mig full av energi, välmående och mitt besök på Hela Hälsan är definitivt lite av den nystart som jag på något sätt har sökt men inte riktigt förstått hur jag skulle få till. Det som hänt inuti min kropp hade jag aldrig kunna få till med sunda och nya rutiner."
--- MagdalenaVill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:Lär mer »Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu