3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Verktyg > Tarmsköljning

För att du skall kunna forsätta rena dig, avgifta/detoxa dig, föreslår vi att du införskaffar din egen tarmsköljningsutrustning för hemmabruk.

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är Clysmatic med spännarm i en toalettsits som passar alla toaletter och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen.

Du kan beställa Clysmatic längre ner på sidan.

En fungerande mage är förutsättningen för en god hälsa
Mag- tarmkanalen är kroppens rotsystem! Den ska inte bara suga upp näring, utan även i nära samarbete med njurarna, luftvägarna och huden forsla bort slaggprodukter och gifter.

Kroppen klarar normalt denna utsöndring utan problem, men systemet kan rubbas av oregelbunden livsföring, felaktig kost och olika stressfaktorer. Följden blir inte bara förstoppning utan en hel rad andra symptom
och besvär.

Ett fenomen som bland annat har samband med förstoppning är det så kallade tarmläckagesyndromet. Det är ett tillstånd då tarmen läcker ämnen in i kroppen som normalt inte ska kunna passera tarmväggen.


Resultatet blir ofta okontrollerade immunförsvarsreaktioner av den typ som bland annat kännetecknar många reumatiska besvär.

Tarmsköljning hydroterapi är en av världens äldsta metoder för behandling av olika sjukdomar. Min far, Birger Ledin, tog fasta på denna gamla kunskap och konstruerade Clysmatic® ett modernt och bekvämt hjälpmedel, som stimulerar kroppens reningsarbete och samtidigt tränar tarmen till en förbättrad naturlig funktion.

Forskning bekräftar också att tarmsköljning avgiftar tarmen och stimulerar tarmfunktionen.


Birgitta Ledin-Bonevik

Clysmatic kostar:
med spännarm: 2 195 kr + frakt 250kr = 2 445 kr
Clysmatic med plastsits har utgått ur sortimentet.

Du kan beställa den av oss genom att mejla oss dina önskemål tillsamman med dina namn- och adressuppgifter.

Vill du veta mer om Clysmatic läs här »


Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »
Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu