3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

3-Timmars-Tarmsköljning och dess Historik

Mer info

Tarmsköljningens Historia

av Darilyn Nielsen

De första skriftliga bevisen om lavemang av tjocktarmen finns från 1500 f.Kr. I det forntida egyptiska dokumentet "Ebers Papyrus" som handlade om medicin. Dessa tarmsköljningar beskrevs som att man förde in vatten i tjocktarmen via anus. Hos Hippokrates finns det beskrivet på 400- och 500-talet före Kristus att man använde sig av lavemang i samband med feberterapier. Galen var på 200-talet e.Kr också en förespråkare för användandet av lavemang.

Paré som levde på 1600-talet var den förste som klargjorde skillnaden mellan reguljära tarmsköljningar och den tidens populära lavemang. Under 1600- och 1700-talen så användes lavemang mot förstoppning och var på modet i Europa. Det finns uppgifter om att Louis XIV i Frankrike under sin livstid genomförde 2000 lavemang. På 1800 och 1900-talet så blev tarmsköljningar ett populärt sätt att befria kroppen från giftbelastningar vid kurorter i Europa och i Amerika. Men i och med 1930-talets nya kemibaserade mediciner så kom lavemangens betydelse att ebba ut som en behandlingsform inom medicinen.

All historia utvecklas framåt
Sedan 1993 har Christina Weldero utvecklat tarmsköljningen från att genomföras under ca 45 min till numera 3 timmar.

Christina Welderos erfarenhet är att 45 min är för kort tid och därför genomför hon nu en tarmsköljning på 3 timmar för att resultatet blir mycket bättre.Christinas rekommenderade tid för behandlingar är 3 timmar. Oftast tar det 3 timmar eller längre pga av någons hälsosituation, tarmarnas och magens tillstånd med uppsvälld mage, candida etc. De övriga som levererar tarmsköljning gör det ofta inom en timme.

Tyvärr finns det ej så många som gör denna form av 3 timmars tarmsköljning och framförallt inte på det sätt som Christina gör det. Kombinationen av tarmsköljning, akupressur, kineskisk handanalys, irisanalys, testning av kosttillsskott och hur man skall fortsätta sin reningskur hemma med kost och näringsråd.

Folk reser från hela Världen för att göra tarmsköljning hos Christina. Detta är också en av orsakerna att TV valt henne som expert på tarmsköljning.

Fallbeskrivning - Effekt Av 3 Timmars Tarmsköljning På Candida
"Har haft flera colonics under de senaste åren och det är mycket bra att hålla kroppen ren från slaggprodukter. Jag mår så mycket bättre efter mitt besök hos Christina tidigare denna månad, både fysiskt och psykiskt starkare med mer energi."

"Min Candida är nu under kontroll. Christina, ditt fina sätt och lugna personlighet kommer att göra en persons första behandling till något mycket positivt. Ditt bemötande fick mig att känna mig avslappnad och bra. Både behandlngen och bemötandet var jag mycket nöjd över och har sagt till flera vänner som vill pröva colonics."

Tack igen.
HELENE G

Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »


Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu