3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

3 Timmars Tarmsköljning minskar Din Huvudvärk, Stress och Trötthet

Åkommor

Varför har jag Huvudvärk, Stress och Trötthet?

Dåligt immunförsvar kan förorsaka huvudvärk
Du har en självorsakad förgiftning där för mycket fria radikaler bildas när vita blodkroppar angriper och förstör bakterier som t ex vid en inflammation i tunntarmen och tjocktarm. Kroppen försöker avgifta sig från de kemikalier som vi får i oss via luften, klor i vatten, strålning, mättade fetter, tillsatser i maten mm.

Felaktig kost kan förorsaka huvudvärk
Hjärnan blir överbelastad och kan inte frigöra energi till dina behov. Du får ont i huvudet pga kroppens olika störningsmoment av toxiner och gifter. Tillfällig plötslig huvudvärk eller kronisk ihållande huvudvärk kan bero på virusbakterier, svamp, parasiter, fria radikaler.

Lågt Ph-Värde
Det ideala ph-värdet för blodet är 7,4. Om blodet inte är tillräckligt basiskt börjar det stjäla basisk potential från övriga delar av kroppen såsom kalkvandring från skelettet som då orsakar benskörhet osteoporos.

Urkalkningen av skelettet ger värk i rygg, höfter och även huvudvärk.

När vi t ex sitter i syrefattiga lokaler behöver vi extra syre till kroppen. Det förhindrar uppkomsten av av syrefattiga baktier dvs. föruttnelsebakterier som är orsaken till sjukdom, infektioner, tarminflammationer.3-Timmars-Tarmsköljning och syre som behandlingsmetod ger ett bättre skydd.
Blodet, munnen, tunntarmen, urinvägar bör vara basiska för att vi ska må bra.

Om kroppen hela tiden är sur samlas avfall och gifter som inte kan komma ut. Vi blir då förgiftade och huvudvärk uppkommer eller andra åkommor.

Vid tarmsköljningen går vi igenom vad just du behöver förutom den rening av gifter som sköljningen ger.


Erfarenhet av 3 Timmars Tarmrensning på Huvudvärk

Angelas erfarenhet:

"Då Angela besökte mig i augusti 2008 hade hon lidit av huvudvärk hela sommaren. Om hon var ute i solen längre än fem minuter började huvudet värka. Hon försökte lindra sina anfall med både solglasögon och solhatt, men inget tycktes hjälpa. Hon tillfrågades om hon varit utomlands innan sommaren och möjligen fått i sig något som rubbat kroppens balans. Hon berättade då att hon varit utomlands."

"Efter fyra timmars behandling med tarmrensning var Angela besvärsfri. Hon gick ut i solen utan solglasögon och hatt och upplevde inte någon huvudvärk."

--- Christina WelderoFörbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »
Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu