3-Timmars-Tarmsköljning - Boka Direkt

Sök »

Go to content

Lära sig healing med villkorslös kärlek

Verktyg

Du kan få Healing eller lära dig Healing Med Total Kärlek

Universell Vit Tids Healing är unik på grund av att man med denna form av healing går in i Vit Tid. Vit Tid är detsamma som att arbeta i dåtid, nutid och framtid på samma gång.

Tiden slås samman till en enhet. På grund av detta har vi möjlighet att gå bakåt i tiden och ge energi för svagheter som uppkommit eller gå in i framtiden och förhindra kommande energiläckage.

Healing är att möta andra på ett mer energigivande sätt. Att ge mer livsglädje, styrka och inspiration.

Med Universell Vit Tids Healing belastar man aldrig sin egen livsenergi. Däremot känner sig healern mer i harmoni med sig själv under och efter utövandet.

Ingen healer kan bli smittad av klientens energibelastningar - varken fysiska eller psykiska. Det beror på att healingkraften bara flyter åt ett håll, vilket ger skydd mot oönskat läckage bakåt.

Det går att heala i stort sett allt och alla. Det finns ingen begränsning för vad man kan åstadkomma. Healern utvecklas hela tiden även om han/hon bara ger sig själv healing.

Den här healingen står också för total kärlek. Livet berikas med mer kärlek. Kärleken behöver fler ljusarbetare för att bli större.

Gemenskap växer i det vi gör för varandra. Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra.


Mina egna personliga erfarenheter av att ha praktiserat Universell Vit Tids Healing i över 20 år och de senaste 10 åren som lärare:
"Healingen har utvecklat och stärkt mig som individ att fullkomligt inbegripa ren kärlek och sanning. Universums kraft som vi alla livnär oss på genomsyrar varje cell och tanke av hela mig."

"Att erfara andlig och själslig kontakt och fullständig närvaro är obeskrivligt. Jag har utmanats, stärkts och omfamnats av ren kärlek och obeskrivligt ljus."

"Jag har fått trygghet och en djupare förståelse för livets alla märkliga ned och uppgångar."

"Med en teknik får du ut mer av livet. Livet blir som en härlig efterätt istället för en snål förrätt."

Margareta Tigers Reflektioner Av Universell Vit Tids Healing Utbildningen och Användningen Av Healingen:
"Mina erfarenheter av utbildningen efter steg 1 grundutbildningen:
Utbildningen påminde mig om ödmjukheten inför livet och min ödmjuka inställning till min uppgift som
healer. Jonas och Christina utstrålade ödmjukhet, det var det viktigaste de lärde mig under utbildningen".

"
Mina erfarenheter av Universell Vit Tids Healing på kunder och hur det har påverkat mig:
Det jag upplevt på djupet är att jag är endast en kanal för läkningsprocessen, jag kan inte hela någon utan bara leda och visa hur det går till och överlämna läkningen till individen. Det har gjort att jag insett att djup kärlek, ödmjukhet, tålamod, stark tro och hängivenhet är egenskaper jag behöver odla och stärka inom mig varje dag, resten av livet. Det har Universell Vit Tids Healing lärt mig."

"
Hur UVTH har påverkat mina kunder:
De har kunnat släppa taget om sina inre smärtor och genom att bearbeta smärtan med hjälp av Universell Vit Tids Healing har de hittat tillbaka till glädjen i livet. De har hämtat kraft ur smärtan och själva vuxit i styrka som människa."

"Jag känner tacksamhet över att jag finns!"


--- Margareta Tiger

Vill Du också pröva på med mer energi, mer harmoni, och ett bättre flöde i kärlek till vänner, arbete och dina käraste?
Jag använder Universell Vit Tids
Healing i samband med mina behandlingar.

Du kan boka separat konsultation för healing med mig.

Du kan även gå våra utbildningar.

Efter en grundkurs i Universell Vit Tids Healing är du utbildad healer med diplom och kan börja ge energi och kärlek till dina medmänniskor och klienter.

Vår Grundkurs finns även som Distans-Utbildning.

Kurserna kostar 6 500 kr som inkluderar att vi serverar lunch.

Det blir en fantastiskt kurs med två luncher tillsammans med likasinnade.

Här kan du boka dig för nästa Grundkurs i Universell Vit Tids Healing
.

Vill Du Läsa Mer Fakta Om Grundkursen Klicka Här.

Vill Du Läsa Mer Om Vår Grundkurs på Distans
Klicka Här.
Förbättra din hälsa med...

Ökad syresättning av blodet med
L-Arginin

Syresättningen av blodet genom L-argininets enastående egenskaper bekräftades av 1998 års Nobelpris i medicin, och har sedan dess gett upphov till ett enormt intresse på de farmakologiska och nutrakologiska områdena.
Läs mer »


Näringsriktig mat kan förändra ditt liv

Läs Vad Dr. Joel Wallach Nobelnominerad har att säga om vikten av vitaminer och mineraler. Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv.
Läs mer »


Vatten är kanske viktigast av allt för ett hälsosamt liv

Din Kropp Skriker Efter Vatten - köp boken som kan förändra ditt liv! Du är inte sjuk - du är törstig! Du kan dricka ditt eget rent klart joniserade vatten direkt ur kranen!
Läs mer »


Raw Food - näringsriktig mat för din hälsa, ditt välmående och andliga utveckling.

Raw Food är näringsrik föda som avgiftar kroppen samtidigt som den intas alltså en Detox Föda. Raw food är mat som du äter oupphettat, för att behålla matens näringsämnen och de klara, fina, smakrika organiskt odlade råvarorna helt utan gifter.
Läs mer »


Universell Vit Tids Healing med Distans-Healing-Utbildning

Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra. En healing grundad på Villkorslös Kärlek. Du kan gå våra utbildningar hos oss eller på distans.
Läs mer »


SOURCE MEDITATION En uråldrig Vedisk Transcenderande Meditation som går bortom

SOURCE MEDITATION inkluderar djup avslappning, yoga, mental träning och individuell och kollektiv medvetandeutveckling. Du minskar din stress och utbrändhet, får större självkänsla och självförtroende med bättre välmående, bättre fysisk och mental hälsa för dig personligen.
Läs mer »


Emotionell Frigörelse - en inåtgående teknik och inre resa

Emotionell Frigörelse är en metod som Christina gör tillsammans med dig för att du skall förstå dina känslors olika energiladdningar och hur de påverkar dig i ditt vardagliga liv och hur du samtidigt befriar dig ifrån dessa överskuggande känslokomplex.
Läs mer »


Hela Hälsans Webbutik i samarbete med Vitamera

Christina har själv drivit en hälsokost i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet av de flesta produkter som säljs i hälsokostbutiker. Innan hon rekommenderar en produkt till dig så testar hon dig kinesologiskt så att produkterna passar dig 100%.
Läs mer »


Tarmsköljning Hemma med Clysmatic

Clysmatic tarmsköljningsutrustning för hemmabruk är en tarmsköljnings-sits som läggs ovanpå eller i en toalettsits och sköljer nedåtgående delen av tjocktarmen. Här beställer du Clysmatic.
Läs mer »Vill du läsa om fler nöjda kunder klicka här »

Christina Welderos 3 Timmars Tarmsköljning Boka Direkt här »

Inkluderar:


Lär mer »


Startsidan | Tarmsköljning | Åkommor | Erfarenheter | Verktyg | Mer info | Webbutiker | Kontakt | Hitta oss | Site Map


Back to content | Back to main menu